Weekendje fietsen

Een

weekendje fietsen

met een overnachting in een levendige stad is een leuke manier om te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse routine.
Na een dag vol

fietsavontuur

bereik je de stad voor een gezellige avond. Ontdek lokale eetgelegenheden, leuke straatjes en culturele hotspots. Met een gezellig diner in een sfeervol restaurant maak je de avond compleet.
Na een overnachting, in een hotel naar keuze, begin je de volgende dag met hernieuwde energie aan de terugreis. Natuurlijk is een dergelijk fietsuitstapje niet alleen in het weekend beschikbaar, je kunt op een willekeurige  weekdag starten.
Het aanbod is op dit moment kwantitatief nog niet helemaal op peil, maar we staaan voor de volle 100% achter de kwaliteit.

Binnenkort meer bestemmingen…
Deel pagina via...

Arrangement Utrecht - Amsterdam

Twee routes tussen Amsterdam en Utrecht met een totaal verschillend karakter. Beide verrassend mooi en grotendeels ver weg van gemotoriseerd verkeer. Starten mogelijk in zowel Amsterdam als Utrecht (bij starten in Amsterdam overnachting in Utrecht en bij starten in Utrecht overnachting in Amsterdam).
Omdat de routes voornamelijk via knooppunten verlopen zijn deze helemaal gratis. Bijbehorend advies (over bijvoorbeeld reismogelijkheden en organisatie) wordt door V&A ook gratis aangeboden. Alleen de hapjes en drankjes onderweg en de overnachting zijn voor eigen rekening (natuurlijk kun je ook bij vrienden overnachten, dan blijven alleen de consumpties over).
Een reis door tijd en cultuur, perfect voor een (lang) weekend of een (korte) midweek…

Fietsarrangement Groningen

Geniet van twee afwisselende fietsdagen, met een overnachting in het bruisende hart van Groningen. Vrijheid & Avontuur regelt alle organisatorische zaken, wat overblijft is fietsen via mooie paden en gevarieerde natuur naar de levendige binnenstad van Groningen. Ontdek historische gebouwen, geniet van de gezellige sfeer in de cafés en restaurants en op de terrasjes. Of je nu houdt van geschiedenis, cultuur, winkelen of lekker eten, Groningen biedt het allemaal. Perfect voor een weekendje weg…

Arrangementen op maat

Andere fietsplannen?
Specifieke wensen?
Nieuwsgierig naar andere fietsavonturen?
Laat ons weten wat de wensen zijn en we proberen te vinden wat je zoekt.
Lees meer over fietsvakanties op maat…

Binnenkort meer...

Vrijheid & Avontuur is bezig met de uitbreiding van het reisaanbod.
Bij vragen of interesse kun je contact opnemen via mail.

Korte fietsvakanties

Klik hier voor de pagina  met een overzicht van de mooiste fietsvakanties.

Filter de resultaten

De getoonde resultaten kunnen gefilterd worden.
In eerste instantie worden alle resultaten getoond. Door op een filter te klikken (afhankelijk van de context kan dat bijv. een land, een provincie of een afstand zijn) worden alleen de resultaten die voldoen aan het filter getoond. Door op ‘Alle’ te klikken worden weer alle resultaten getoond.
Voorbeeld: indien u alleen fietsvakanties in Duitsland wilt zien klikt u op ‘Duitsland’, als daarna weer alle fietsvakanties getoond moeten worden klikt u op ‘Alle’.