Over Ons

Beste liefhebbers van vrijheid en avontuur,

Wij zijn Annette en Jack, de aanbieders van Vrijheid & Avontuur.
Net als jullie zijn we in de eerste plaats liefhebbers. Liefhebbers van het gevoel van vrijheid dat we ervaren als we onderweg zijn in de natuur. Onze missie is om jullie dat geluk ook te laten ervaren.

Vrijheid & Avontuur is dan ook geen doorsnee aanbieder van reizen. Hier kun je geen strandvakantie of een all-inclusive boeken. Andere aanbieders zijn daar beter in dan wij, we hebben op dat vlak geen toegevoegde waarde. Daar staat tegenover dat we beter zijn dan anderen in de reizen die we wel aanbieden. We zoeken en vinden de mooiste fietsroutes en weten uit eigen ervaring wat nodig is om er een zorgeloos avontuur van te maken. Laat het moeizame en tijdrovende voorbereidingswerk gerust over aan ons, we doen het graag. Ga met onze voorbereidingen op zak zorgeloos de horizon tegemoet en kom thuis met mooie verhalen…

Kleinschalig, weg van de grote (toeristen)massa, spannend en gezond. Vrijheid & Avontuur biedt geen standaard reizen aan. Elke reis is anders en op maat gemaakt om tegemoet te komen aan persoonlijke voorkeuren. We hopen dat we ons gevoel van vrijheid en ons gevoel van avontuur en geluk met je kunnen delen.
Deel pagina via...
 Vragen?
Klik op de envelop en stel uw vraag.