Werse-Ems Fietsvakantie

Een buitenlands fietsavontuur dicht bij huis.
Heel geschikt voor fietsers die nog niet zo veel ervaring hebben met meerdaagse fietsvakanties. Na een aantal fietsdagen kom je terug op de plaats waar je bent begonnen en er hoeft niet geklommen te worden. Dit maakt de route ook ideaal om met kinderen te fietsen.

Een prachtige fietsroute die je meeneemt door het schilderachtige landschap van het Münsterland. Het parcours strekt zich uit over ongeveer 200 kilometer en leidt door schilderachtige stadjes, historische bezienswaardigheden en een prachtige natuurlijke omgeving. Onderweg kom je door leuke historische plaatsjes als Telgte, Warendorf, Rheda-Wiedenbruck en Oelde-Stromberg.

Naast de vele historische bezienswaardigheden, biedt de Werse-Ems Radweg ook prachtige natuurlijke landschappen om van te genieten. De route voert je langs de rivieren Werse en Ems met schilderachtige uitzichten en idyllische landschappen. Bijzonder is ‘The Blue Lagoon’ met zijn turkooiskleurige water in een oude kalksteengroeve waar de route doorheen voert.

De tocht is perfect voor gezinnen omdat het een relatief vlakke route is met slechts een paar lichte hellingen. Daarnaast zijn er tal van fietsvriendelijke accommodaties en restaurants langs de route.
Ben je op zoek naar een ontspannen, schilderachtige en korte fietsvakantie op geringe afstand van Nederland, dan is de Werse-Ems Radweg een aanrader. De route biedt een unieke combinatie van prachtige natuurlijke landschappen en historische bezienswaardigheden. Zorg ervoor dat je voldoende tijd uittrekt om te genieten van deze belevenis…

We hebben deze route ook zelf gefietst, bekijk hier een kort fotoverslag van de Werse-Ems fietsroute.
Een afwisselende ronde langs de mooiste plekjes in het Münsterland...
Bij een boeking ontvang je van ons het volgende pakket:
  • Alle GPS-bestanden voor navigatie in gpx-formaat;
  • Kilometertabel met afstanden tussen mogelijke overnachtingsplaatsen;
  • Informatie over parkeermogelijkheden in de startplaats;
  • Antwoord op jullie overige vragen;
  • Kortingscode voor 10% korting bij een volgende boeking bij Vrijheid & Avontuur (na invullen evaluatie).;

Info en boeken

Ons aanbod

Vrijwillige bijdrage
  • Kies zelf het aantal dagen
  • Dichtbij en toch in het buitenland
  • Betaal achteraf wat je het waard vond
Beleef
Snel en eenvoudig te boeken met een minimum aan persoonlijke gegevens. Als je een telefoonnummer invult (niet verplicht) of als je een vraag stelt nemen we contact met je op.

  • Betaal achteraf wat jij het waard vond;
  • Naam en email voldoende voor vraag of boeking.

Invullen is vrijblijvend, betalen ook !!
Je hoeft niet vooraf te betalen voor je fietsarrangement. In plaats daarvan geven we jou de vrijheid om na de reis te bepalen wat je het waard vond. Aan het einde van de trip kun je een vrijwillige bijdrage geven die past bij je budget en je ervaringen…
200
Kilometers
Werse-Ems
96
%Autoluw
Werse-Ems
1
Land(en)
Werse-Ems
100
%Plezier
Werse-Ems