Fietsarrangement Groningen

Twee afwisselende fietsdagen en een overnachting in hartje Groningen.

Starten in het hart van Drenthe, slapen in hartje Groningen en via een totaal andere route dan de heenweg terugkeren op de startplaats. Ideaal voor een weekendje weg, maar natuurlijk kun je op elke dag die je maar wenst opstappen. Vrijheid & Avontuur regelt de organisatorische beslommeringen, de routes en geeft tips voor de overnachting.

Via mooie paadjes, afwisselende natuur en leuke plaatsjes naar de levendige binnenstad van Groningen. Als je op zoek bent naar een leuke en levendige stad om een nachtje door te brengen, dan is Groningen een fantastische keuze. Een unieke mix van geschiedenis, cultuur, gezelligheid en heerlijk eten.

Bewonder de historische gebouwen en monumenten, zoals de Martinitoren, de Akerk, het nieuw Forum, de Prinsentuin, de hofjes en nog veel meer. Stop onderweg bij een van de vele gezellige cafés, terrasjes  en restaurants om te genieten van een drankje of een hapje.
Een ander hoogtepunt is het geweldige Groninger Museum van de Italiaanse ontwerper Alessandro Mendini. Ook shoppers komen in Groningen aan hun trekken. Er zijn talloze winkels, boetiekjes en speciaalzaken in de binnenstad.

Kortom, of je nu op zoek bent naar geschiedenis, cultuur, winkelen of gewoon lekker eten en drinken, Groningen heeft het allemaal…

Ons aanbod

Vrijwillige bijdrage
  • 2 prachtige fietsdagen
  • Overnachting in Groningen
  • Betaal wat je het waard vond...
Verrassend
Snel en eenvoudig te boeken met een minimum aan persoonlijke gegevens. Als je een telefoonnummer invult (niet verplicht) of als je een vraag stelt nemen we contact met je op.

  • Betaal achteraf wat jij het waard vond;
  • Naam en email voldoende voor vraag of boeking.

Invullen is vrijblijvend, betalen ook !!
Je hoeft niet vooraf te betalen voor je fietsarrangement. In plaats daarvan geven we jou de vrijheid om na de reis te bepalen wat je het waard vond. Aan het einde van de trip kun je een vrijwillige bijdrage geven die past bij je budget en je ervaringen…