Fietsarrangement Utrecht – Amsterdam

Een fietstocht tussen 2 van de mooiste Nederlandse steden betekent niet alleen een reis door het Nederlandse landschap, maar ook een reis door tijd en cultuur. De waterrijke route langs de Ankeveense en Loosdrechtse plassen en plaatsen als Loenen aan de Vecht en Breukelen is Holland op zijn puurst. De andere etappe door de bossen en over de heidevelden van het Gooi laat een andere en even mooie kant van Nederland zien. Over de gezelligheid en de bezienswaardigheden in Utrecht en Amsterdam hoeven we eigenlijk niks te zeggen.
Voor wie liever niet door de stad fietst hebben we goede mogelijkheden gevonden om de fiets veilig te stallen en eenvoudig met het OV de laatste kilometers naar het centrum te overbruggen. Kortom: we helpen je om er een zo mooi mogelijk (lang) weekend of midweek van te maken. En om het helemaal mooi te maken brengt V&A niets in rekening voor de routes en de organisatie van deze reis…

Ons aanbod

Gratis
  • Verrassend mooi fietsen, ondanks dichtbevolkt gebied
  • Beide richtingen mogelijk
  • Routes en advies gratis
Aanbieding
Snel en eenvoudig te boeken met een minimum aan persoonlijke gegevens. Als je een telefoonnummer invult (niet verplicht) of als je een vraag stelt nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Gratis;
  • Naam en email voldoende voor vraag of boeking.

Routes en organisatie-advies helemaal gratis.
Vrijheid en Avontuur brengt je niets in rekening !!